Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

My Wish List & TIPS - Μαΐου!

Το πρώτο μου post για αυτόν τον μήνα θα είναι και μια μεγάλη λίστα με ΘΕΛΩ...ΘΕΛΩ!ΘΕΛΩ!!!



Κάτι που έπιασα δουλειά, κάτι που έχουν αρχίσει και βγάζουν ξεχωριστά κομμάτια ή όπως τα λέω εγώ "master pieces" δεν ξέρω τι να πρωτοκοιτάξω και τι να αγοράσω! Θα σας πω και tips που έμαθα ;)

1ον Καθαρισμός Προσώπου 
Τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρούμε με σπυράκια που δεν είχα ποτέ, ούτε καν στην εφηβεία!Μια συμβουλή έσωσε την κατάσταση! Το σαπούνι της Clinique (Facial Soap) αν και ακριβό αποτελεσματικότατο! Σε 2 μέρες τα σπυράκια ηρέμησαν αρκετά και αναμένω την συνέχεια! Κάνει απαλό αφρό και δεν αφήνει κατάλοιπα! Το αγόρασα στα 15 ευρώ λόγω κάποιας προσφοράς που υπήρχε στο κατάστημα! Κανονικά έχει γυρω στα 17! 


Αυτό που πλέον είναι στη WISH LIST μου είναι και η λοσιόν ( 22 ευρώ δυστυχώς) Clarifying για απολέπιση! Με τον επόμενο μισθό εννοείται! 


2ον Περιποίηση Χειλιών και Ρουζ

Εδώ και πολύ καιρό ήθελα να αγοράσω τα Baby Lips της Maybelline και σήμερα τα κατάφερα! (Check)
Αγόρασα το Cherry Me με όμορφο κόκκινο χρώμα με λιγότερα από 4 ευρώ! TIP  Για απαλά χείλη πριν τo Baby Lip βουρτσίστε τα απαλά με την οδοντόβουρτσα σας ( νερό και οδοντόκρεμα!) και μετά εφαρμόστε!!!


Η άλλη επιλογή που θέλω στο νεσεσέρ μου είναι το Peach Kiss (ζουμερό ροδακινάκι, το δεύτερο στη σειρά)


TIP ΓΙΑ ΡΟΥΖ:  Πάρτε το χοντρό μολύβι χειλιών της H&M και εφαρμόστε το στα μάγουλα! Μετά με τα δάχτυλα απλώστε το! Εμπιστευτείτε με! 

3ον Τσάντες 

Ο έρωτας μου χτύπησε την πόρτα 2 φορές! Αν είχα αρκετά λεφτά δε θα ήταν στην Wish List μου αυτή τη στιγμή! LE PANDORINE και O BAGS και οι 2 ιταλικής έμπνευσης! 

Τα links είναι για να δείτε όλα τα σχέδια! Εγώ θα σας δείξω ποιες έχω στο μάτι και την τιμή τους!

98 ευρώ η Le Pandorine New Classic


Και 65 ευρώ η O bag


4ον Γόβες Sante

Απλά αγαπημένες, άνετες και high quality στα 69 ευρώ!



Θέλω και σαλοπέτα!!! Αχ.... Πάει ο μισθός μου χαχα <3

...Love&Kisses...


11 σχόλια:

  1. το σαπουνακι αυτο το εχω χρησιμοποιησει μπορω να πω οτι εμενα μου έκανε ξηρη την επιδερμίδα μου αλλα ναι στα σπυράκια μου έκανε πολύ καλό!
    sante γοβες = ερωτας επειδη εχω σε γαλαζιο μπορω να πω οτι πιο ανετες γοβες δεν εχω ξαναφορεσει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το σαπουνακι αυτο το εχω χρησιμοποιησει μπορω να πω οτι εμενα μου έκανε ξηρη την επιδερμίδα μου αλλα ναι στα σπυράκια μου έκανε πολύ καλό!
    sante γοβες = ερωτας επειδη εχω σε γαλαζιο μπορω να πω οτι πιο ανετες γοβες δεν εχω ξαναφορεσει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου! Κοίτα εγώ βάζω αμέσως μετά τον καθαρισμό την κρέμα για το πρόσωπο της bepanthol οπότε δεν αντιμετώπισα θέμα ξηρότητας! Επίσης σε ζηλεύωωω για τις γόβες χαχα <3 έρωτας!!!

      Διαγραφή
  3. Ωραίο ποστ!Τα babylips τα θέλω και εγώ χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Είναι όντως καλά και φθηνά αν σκεφτείς πως και τα liposan πάνω κάτω έχουν ίδια τιμή! Αξίζει!

      Διαγραφή
  4. Πω καλα..με τις τσαντες και τα παπουτσια με πεθανες...ποσο τελεια...αυτες τις γοβες τις δοκιμασα αλλα δεν τις πηρα..δισταζω λιγο λογω χρωματος αλλα ειναι φοβερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα και εγώ πεθαίνω όσο τα σκέφτομαι! Δε τις δοκίμασα αλλά επειδή έχω κι άλλες γόβες sante είμαι ευχαριστημένη από ποιότητα! <3 όσο για το χρώμα μην ανησυχείς! Όλα επιτρέπονται φέτος! :*

      Διαγραφή
  5. πολύ ωραια όλα!!! μακαρι να τα αποκτησεις όλα!!! φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με γεια σου κοριτσακιιιι!!!!! Μια o bag θελω και εγω να χτυπήσω χαχαχ!!!!!! Σου εύχομαι να τα αποκτήσεις ΟΛΑ !!!!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι Μακάριιι χαχα
      Ναι είναι πολύ όμορφες! thanks ;)

      Διαγραφή