Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

DIY: Lip balm με 3 υλικά! So easy!!



Γεια σας κορίτσια μου, τον τελευταίο καιρό με την δουλειά δεν προλαβαίνω να γράψω στο blog! Χθες βράδυ όμως είχα λίγη ελεύθερη ώρα και έψαχνα στο Ίντερνετ τι μπορώ να κάνω με το baby oil μου που έχω άφθονο! Βρήκα αρκετά πράγματα στα οποία θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω (ενυδατική κρέμα,κατά της ψαλίδας κλπ κλπ ) Εγώ όμως ήθελα να το κάνω lip balm! Είχα επιχειρήσει και πιο παλιά αλλά τα πιο πολλά άρθρα στο Ίντερνετ ζητάνε αρκετά υλικά και δύσκολα στο να υπάρχουν καθημερινά μέσα σε ένα σπίτι! Π.χ Κερήθρα, αμυγδαλέλαιο και άλλα τέτοια.

Αυτοσχεδίασα λοιπόν σκεπτόμενη τι έχω που ενυδατώνει τα χείλη και είναι ακίνδυνο! Κατέληξα σε 3 υλικά και το balm ήταν έτοιμο σε 5 λεπτά!


* Βαζελίνη φυσικά :)
* Baby Oil 
* Liposan με χρώμα της αρεσκείας σας

Επίσης για το πρακτικό κομμάτι του θέματος 

* Μαχαίρι, κουταλάκι, μπατονέτα
* Ένα νάιλον σακουλάκι
* Ένα καθαρό κουτάκι για να αποθηκεύσετε το balm 

Ξεκινάμε με λίγα λόγια και πολύ πράξη.....

1. Στο νάιλον σακουλάκι βάλτε Βαζελίνη και σπρώξτε την με τα δάχτυλα προς τα κάτω (βάλτε όση ποσότητα θεωρείτε ότι χωράει στο τελικό κουτάκι αποθήκευσης) 


2. Κόψτε ένα μικρότερο κομμάτι από το liposan,προσθέστε το και συνεχίστε να ανακατεύεται με τα δάχτυλα μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο χρώμα (αν θέλετε πιο έντονο χρώμα βάλτε κι άλλο liposan)


3. Πάρτε την μπατονέτα βάλτε baby oil και αλείψτε όμορφα το κουτάκι που θα βάλετε το balm! 


4. Τώρα κόψτε το νάιλον στην μια κάτω άκρη του και πιέστε το balm προς τα εκεί ώστε όταν βγει να πέσει ομοιόμορφα στο κουτί!


5. Προσθέστε μια δυο μικρές σταγόνες baby oil, στρώστε το ομοιόμορφα και φυλάξτε το στο ψυγείο για ένα βράδυ 

Ιδού!!! HOPE YOU ENJOY!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου