Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Smart Buy of the Week

Θα ήθελα να ξεκινήσω και μια νέα αλυσίδα post! 
Μ αρέσει να αγοράζω ένα πραγματάκι την εβδομάδα ώστε να έχω μαζέψει τα χρήματα γι' αυτό αλλά να μην ξοδέψω περισσότερα όπως έκανα παλιότερα ! Οικονομική κρίση βλέπετε...

Αυτήν την εβδομάδα λοιπόν αφού έψαξα όλα τα μαγαζιά του Πειραιά βρήκα μια υπέροχη πουκάμισα λευκή στα Stradivarius με τσέπες λίγο πιο κοντή μπροστά και λίγο πιο μακριά πίσω... Ανοιξιάτικο Outfit που ελπίζω να σας αρέσει...



(Shirt with pocket detail)

 στα 17.95 € 

Συνδυάζεται πολύ εύκολα με οτιδήποτε! Τζιν , τζιν σορτς , φούστα σε όλα τα χρώματα ! Και με τα κατάλληλα αξεσουάρ εγώ απλά τη λάτρεψα ! Δείτε... Ανυπομονώ να τη φορέσω έξω!

Και η φανταστική μου μητέρα μου αγόρασε κάτι που ήθελα πάρα πολύ να δοκιμάσω ! Τη μάσκαρα της L’ Oreal Paris, Mega Volume Miss Manga εμπνευσμένη από την κούκλα Kawaii.
Το μυστικό της Mega Volume Miss Manga για ultra μεγάλα μάτια είναι ένα κωνικό βουρτσάκι με πλατιά βάση που την απλώνει σε κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά. Εγώ την αγόρασα σε βιολετί χρώμα! Απλά ακαταμάχητη!!!


Θα μοιραστώ μαζί σας κι άλλες αγορές που έκανα διότι λόγω Πάσχα ήρθαν λεφτά από παντού! (γιαγιά,παππού,νονά κλπ κλπ ) Έτσι αγόρασα και κάτι υπέροχες μπαλαρίνες Fullah Sugah σε μπεζ χρώμα καθώς αγαπώ τα nude και τα παστέλ! Μυτερές μπροστά όπως επιτάσσει φέτος η Άνοιξη!




Τι άλλα; Πολλάαααα....

Ένα γαλάζιο σαπούνι που μυρίζει θάλασσα από το Fresh Organic Cosmetics που το ερωτεύτηκαν αμέσως!   
Κεράκια από Jumbo για να διακοσμήσω το δωμάτιο μου με αρώματα Macaroon, Hazelnut Toffee, Berry Cake και μου είχαν κάνει δώρο και το Love Scented Candle ;) και μπλοκάκι i phone να κάνει παρέα με το κανονικό μου κινητό για το οποίο αγόρασα θήκη αυτοκόλλητο από Bershka και ακουστικά Jumbo! ( O Θεός μαζί μας χα χα)




Τέλος η Golden Rose μου χάρισε μια μπλε μάσκαρα για όγκο απλά εντυπωσιακή και καθόλου too much! Και μανό matte!! <3 





Αυτές ήταν οι αγορές μου για το Πάσχα! Ελπίζω να σας άρεσε το post :) 

4 σχόλια: