Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

CASTALIA - REVIEW by ria!!

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!! Ήμουν έτοιμη να ξεκινήσω για τη δουλειά μου με τον καφέ στο χέρι όταν χτύπησε το κουδούνι και μου ήρθε ένα δεματάκι! Χάρηκα πολύ γιατί ήταν αυτό ακριβώς που περίμενα...Τι;; Δειγματάκια από την εταιρία Castalia!!


Για να σας πω την αλήθεια αν και είχα ακούσει τα καλύτερα για την εταιρία από άλλες blogger (ακόμα και από την ίδια μου την μητέρα) εγώ δεν είχε τύχει να δοκιμάσω κάποιο από τα προϊόντα της! Έτσι λοιπόν αποφάσισα να κάνω ένα search στο Internet και να δοκιμάσω η ίδια τα δείγματα που μου έστειλαν! Εννοείται πως άργησα πολύ να πάω στη δουλειά μου... :)


Μου άρεσε όταν διάβασα την πρόταση ότι η CASTALIA επικεντρώνεται στην Υγεία, αφιερώνεται στην Ομορφιά και βασίζεται στην Επιστήμη... Έμαθα ακόμα πως η εταιρία CASTALIA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUΕS όπως είναι το ολοκληρωμένο της όνομα είναι θυγατρική εταιρεία της Lavipharm και δραστηριοποιείται στην αγορά των δερμοκαλλυντικών προϊόντων φαρμακείου από το 1992! Λάτρεψα το site της διότι παρέχει συμβουλές για υγεία και ομορφιά ακόμα και για διατροφή! Εντυπωσιάστηκα όταν είδα πως εκτός του ότι ακολουθούν τα διεθνή πρότυπα ποιότητας τεκμηριωμένα με κλινικές μελέτες τα γνωστοποιούν και στο site για να μπορεί οποιαδήποτε γυναίκα να είναι σίγουρη για αυτά!
H CASTALIA πρεσβεύει ότι «Υγιής επιδερμίδα σημαίνει όμορφη επιδερμίδα» και έχει απόλυτο δίκιο!

Πάμε στα δωράκια μου τώρα!!!


Το ένα δείγμα λέγεται Crème Matifiante Teintée από τη σειρά Dermopur και πρόκειται για μια ενυδατική κρέμα προσώπου με φυσικό χρώμα για κάλυψη ατελειών! Δεν είναι καθόλου λιπαρή και ευτυχώς για μένα που τους τελευταίους μήνες με ταλαιπωρεί μια ελαφριά ακμή είναι και σμηγματορυθμιστική δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα, αντιθέτως μου έδωσε μια υγιή ματ όψη όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μεταξύ μας τέτοια υφή και άρωμα είχα καιρό να δω σε κρέμα προσώπου!


Το άλλο δείγμα λέγεται Fluide Hydratant Apaisant από τη σειρά Sensial και πρόκειται και πάλι για ενυδατική κρέμα προσώπου με τη διαφορά όμως ότι έχει καταπραϋντικό χαρακτήρα για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας. Είναι κατάλληλη για κανονικές-μικτές επιδερμίδες! Για εμένα που έχω μικτό τύπο επιδερμίδας ήταν βάλσαμο!


Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα αφενός από την άριστη υφή των προϊόντων και αφετέρου από την ποιότητα τους! Είδα επίσης μπαίνοντας στο http://www.castalia-derm.com/ ότι παρέχουν ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης !
Δε μπορούσα λοιπόν να μη μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας και έτσι σας ετοίμασα έναν super διαγωνισμό σε συνεννόηση πάντα με την εταιρία Castalia! 
Stay tuned!

Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο και οι φωτογραφίες μου! Περιμένω τα σχόλια σας και φυσικά την εμπειρία σας πάνω στα προϊόντα!
 Φιλάκιααα!!

4 σχόλια:

  1. πολύ ωραίο ποστ !!! η castalia έχει πολύ αξιόλογα προϊόντα !!! φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πάρα πολύ!! Ναι και με χαρά μου το διαπίστωσα !! :)

      Διαγραφή
  2. πρεπει να δοκιμασω κατι απο την εταιρια..μεχρι στιγμης δε εχει τυχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεκίνα με τις κρέμες προσώπου ;) Θα ενθουσιαστείς σιγουρα :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή