Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

*Statement Rings*


Πάντα λατρεύαμε τα δαχτυλίδια! Κάνουν κάθε μας εμφάνιση να ξεχωρίζει ! Σε πολλά διαφορετικά χρώματα και σχέδια μικρά ή μεγάλα ! Το τελευταίο διάστημα κυριαρχεί μια νέα τάση στη μόδα ! Ο οίκος Chanel καθιερώνει μια καινούργια χρήση των δαχτυλιδιών, ουσιαστικά προτείνει να φορεθούν παντού σε κάθε άρθρωση των δακτύλων! Τι λες ; Αν καταφέρεις να τα συνδυάσεις σωστά πετυχαίνεις άψογη εμφάνιση με απαράμιλλο στυλ ! Δείτε τα δικά μου και πάρτε ιδέες ! Όσα θυμάμαι από που τα αγόρασα θα σας το πω!

Αρχικά τα έχω τακτοποιήσει έτσι ώστε να τα διαλέγω εύκολα και γρήγορα ανάλογα με το τι φοράω! Σε stand για cupcakes χι χι ...Φεύγοντας από το δωμάτιο μου "τσιμπάω" ένα...


Θα σας δείξω μερικά από τα αγαπημένα μου...

 Μπαίνουν σε 2 δάχτυλα και είναι must have κομμάτια ανεξαρτήτως σχεδίου.Το πρώτο (Love) το αγόρασα από ένα μαγαζί στο river west και το δεύτερο είναι fullah sugah!


 Εδώ είμαστε.... Τα δαχτυλίδια H&M που μπαίνουν σε όλες τις θέσεις των δαχτύλων έτσι όπως επιτάσσει η μόδα φέτος! Σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα...

 Πάμε στα αγαπημένα μου ανοιξιάτικα λουλουδένια δαχτυλίδια! (δε θυμάμαι από που χι χι)


 Τα δυο διαχρονικά-τεράστια-πολύχρωμα-στρογγυλά μου δαχτυλιδάκια σε μοβ και γαλάζιο είναι απόκτημα των διακοπών μου σε ένα νησί του Ιονίου! Ομολογώ με έχουν σώσει πολλές φορές γιατί ταιριάζουν με όλα!


 Ξανά H&M με πιο ροκ διάθεση!


Πάμε και στα μικρά rings για να στολίζουν τις άκρες των δαχτύλων μας! Το σήμα του απείρου (only five) , πεταλουδίτσα , τετράφυλλο τριφύλλι (folli follie) και σταυρός (only five) είναι μερικά μόνο από τη συλλογή μου! Είμαι σίγουρη πως και εσείς έχετε τέτοια συλλογή :)


Δείτε και πως να τα συνδυάσετε ...










 Love <3 kisses ;)




3 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο post!! Το φετινό trend με τα πολλά δαχτυλιδια ειναι super!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!! Πραγματικά έχουν γίνει must have! Άργησα να απαντήσω γιατί πρώτη φορά ασχολούμαι με blog και ακόμα μαθαίνω πράγματα χιχι thanks :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ ωραιο ποστ! τα δαχτυλιδια ηταν ανεκαθεν αγαπημενο μου αξεσουαρ και αυτα τα υπερμεγεθη λουλουδια ειναι σουπερ για την ανοιξη!!!!
    πολλα φιλια κια καλη ανασταση!
    κατερινα απο beautiful girls http://beautifulgirlsgroup.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή