Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Μακιγιάζ: Πράγματα που υπάρχουν πάντοτε στην τσάντα μου!

Είναι το πρώτο μ αφιέρωμα σχετικά με το μακιγιάζ...Επειδή για αρχή θα ήθελα να με γνωρίσετε θα ξεκινήσω post με αγαπημένα μου πράγματα!Δεν θέλω να διαφημίσω κάποια εταιρία καλλυντικών απλά να δείξω τι μ αρέσει εμένα προσωπικά ! 

Είναι γεγονός ότι τα foundation, οι πούδρες, τα έντονα κόκκινα κραγιόν και τα smokey eyes είναι τέλεια αλλά καθώς μπαίνει η Άνοιξη πρέπει κάθε τι ''βαρύ'' να το απομακρύνουμε από το νεσεσέρ μας! Είναι η ώρα για κάτι απλό και παράλληλα εντυπωσιακό ... 

Εγώ ξεκινάω πρώτα από όλα με μια αντηλιακή κρέμα προσώπου για να είμαι καλυμμένη από τον ήλιο! Την αγαπημένη bepanthol!
Η επόμενη κίνηση μου είναι ένα θαυματάκι που χρησιμοποιώ χειμώνα καλοκαίρι ! Είναι το concealer μου για φωτεινό περίγραμμα ματιών ! Δίνει μια λάμψη στο πρόσωπο όλη την ημέρα ! (Tα manhattan όπως και της seventeen τα θεωρώ από τα καλύτερα )
 
Αντι για πούδρες για κάλυψη προτιμώ τις Πέρλες για ηλιοκαμένο λουκ ( έχω της Avon ) ή ένα ρουζ σε ροζ ή κοραλί απόχρωση! (Seventeen )
Για τα μάτια επειδή δε θέλω να κάνω κάτι πολύ έντονο χρησιμοποιώ μόνο eyeliner και μάσκαρα! Εδώ σας έχω δυο  προτάσεις που θα σας συναρπάσουν απλά όπως και εμένα! Η βραβευμένη μάσκαρα max factor dramatic volume 
Και το τέλειο χρώμα του eyeliner της max factor 
Το δικό μ είναι το γαλάζιο και δε το αλλάζω εύκολα! 
 
Σας έχω και μια πιο οικονομική λύση για eyeliner ! Έχω αγοράσει eyeliner, λέγεται classics dipliner σε χρώμα μαύρο περίπου 3 ευρω !  

Τέλος για κραγιόν πάντα μ άρεσε το ombré style δηλαδή μίξη 2 χρωμάτων πιο ανοιχτό στο κέντρο των χειλιών πιο σκούρο στο εξωτερικό όμως όπως είπα και στην αρχή δε θέλουμε πολύ σκούρα χρώματα. Άλλωστε φέτος την Άνοιξη θα κυριαρχήσουν τα πολύ έντονα χρώματα στην μόδα είτε σε ρούχα είτε σε καλλυντικά οπότε τολμήστε κορίτσια! Προσωπικά μου αρέσει όταν φοράω ροζ ρούχα να τα συνδυάζω με πορτοκαλί κραγιόν ή λιπ γκλος και το αντίθετο!! Τώρα έχω κολλήσει με το λιπ γκλος της Estēe Lauder-Pure Color που έχει τέλεια απόχρωση ροζ! 

Αυτά για να είστε φυσικά βαμμένες κάτι που εκτιμούν ιδιαίτερα οι άντρες !Ελπίζω να σας άρεσε το post :)

2 σχόλια:

  1. Πολύ σωστά τα λες!! Η αντηλιακή χρειάζεται πάντα και όχι μόνο το καλοκαίρι στη θάλασσα!! Και τα ρουζάκια που προτείνεις υπέροχα!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή